1 размер: 10-15 кг.

2 размер: 15-20кг.

Размер
1590 лв
В цената има включен данък на стойност 265 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
ПАМПЕРС ГАЩИ 2 БРОЯ
Тренировъчните непромокаеми гащички с марка Sevi bebe са създадени специално за да помогнат на детето за приучването му към гърне.
Препоръчително е използването им по време на деня.
Този иновативен продукт е изключително полезен за осигуряването на комфорта на бебето и изграждането на хигиенни навици.
Предназначени са за многократна употреба и могат да се перат в перална машина.\n\n
Повечето бебета на възраст от  1-1.5 години, даже и да  не могат да говорят, разбират какво им се говори.
Преди да сложите памперс гащите на бебето, трябва да проведете следния разговор с него : "Виж бебчето ми, вече няма да носиш памперс. Ти вече ще носиш гащички като на големите, обаче като ти обуем вече тези гащички не трябва да ги цапаш, трябва да ги пазиш.".Това е част от психологическа подготовка на бебето. Бебето трябва да осъзнае памперс гащите. След като започне да ги носи трябва да му се напомня често разговора по-горе.
Часовете за посещението на тоалетна от бебето приблизително са едни и същи -след като се събуди и 15 минути след хранене. Бебето, което носи Памперс гащи трябва по-често да се води на тоалетна и трябва да му се повтаря, че не трябва да ги цапа.
Често срещан проблем за майките е, че Памперс гащите пропускат.
Причините за това може да са две 
-купуването на некачествена стока
-Непознаване на артикула- памперс гащите не са памперси, тоест  не трябва да се чака неколкократно бебето да се изходи в тях,а  като се намокри трябва да се сменят.
Доверете се на високото качество, разнообразие и достъпни цени на памперс гащите с марка Sevi baby.

Подобни продукти