Промо
Цвят
Безплатна доставка
1,24310 лв1,28155 лв
или
В цената има включен данък на стойност 20718 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими

Умната седалка Dualfix iSENSE в комплект с FlexBase iSENSE предлага на Вас и Вашето дете важни функции за безопасност, страхотни функции за комфорт, както и практичната функция на въртене на 360 градуса.


Препоръка за възраст: от 60 до 105 см височина / прибл. 6 м до 4 г / 18 кг

Стандарт: i-Size R129

Метод на монтиране: FlexBase iSENSE Isofix Mount

Посока на монтаж: насочена назад 40-105 см, алтернативно обърната напред 76-105 см

Безопасност: SICTinside - интегрирана защита от странични удари, система с шарнирно свързване, по-дълъг време обратно насочен, 5-точков предпазен колан със специални неопренови подложки, дълбоки и меко подплатени странични стени, V-образна облегалка за глава

Комфорт: въртене на 360 градуса, интелигентна технология за осветление iSENSE, 6-кратно регулируема позиция на седалката и позиция сън, регулируема облегалка за глава и презрамки, перящо се покритие

FlexBase iSENSE функции : регулируем опорен крак и носеща скоба, визуален дисплей, звуков сигнал при неправилно инсталиране, регулируем ъгъл на оптимизация, функция на въртене с 90/360 °

Britax Römer Dualfix iSENSE може да се използва само заедно с FlexBase iSENSE. Закрепването във Вашето превозно средство е направено с помощта на базата Isofix.


Опорният крак е проектиран за допълнителна стабилност, като той минимизира накланянето и въртеливото движение и намалява силите, които възникват в случай на сблъсък. Визуалния дисплей ви показва кога опорният крак е безопасно на земята и правилно монтиран.


Повечето място за крака и безопасност се създават от регулируемата опорна скоба. Тя се регулира с 8 градуса, което улеснява адаптирането към задната част на автомобила.


Регулируем ъгъл на оптимизация:

Особено при автомобили с наклонени седалки на превозното средство има риск главата на детето ви да се наклони напред. FlexBase iSENSE ви позволява да регулирате ъгъла в 6 ергономични позиции. С всяко пътуване и във всяка кола се постига здравословно легнало положение в детската седалка.


iSENSE - уникалната функция за осветление

Иновативен и интелигентен, iSENSE ви подкрепя при ежедневна употреба. Практичното вътрешно осветление може да се включва индивидуално. Вашият малък пътник може да се виджда по-добре. Особено когато шофирате през нощта, децата бързо се чувстват неудобно и дори се страхуват, тази успокояваща светлина гарантира спокойни разходки.


Практично въртене на 360 °

С едно натискане на бутон в долната част на FlexBase iSENSE, детската седалка просто се обръща към вратата на автомобила и след това в обратна посока или в посока на движение - и вече сте готови да тръгнете.


Удобно пътуване без стрес

За да осигурите на детето си удобно пътуване с кола по всяко време, можете да направите индивидуални настройки на стола по всяко време. Седалката е в няколко позиции за сън, които могат лесно да се регулират. V-образната облегалка за глава е преди всичко функция за безопасност, но също така предлага на вашето дете много комфорт. Спокойно облегнато на меко подплатения Dualfix iSENSE можете да се насладите на комфортно пътуването както за вас така и вашия малък пътник.


Насладете се на новата Dualfix iSENSE. Тя предлага превъзходна защита и уют при всички предстоящи пътувания. Заедно с базата тя отговаря на i-Size стандарта и убеждава с интелигентната нова технология за осветление.

Подробности за продукта FlexBase iSENSE:


Препоръка за възраст: от раждането до 4 г

Стандарт: i-Size R129

Метод на монтиране: със Isofix

Съвместимост: Baby Safe iSENSE, Baby Safe 3 i-Size, Dualfix iSENSE

Безопасност: регулируем опорен крак и поддържаща скоба, визуален дисплей, звуков сигнал при неправилна инсталация

Комфорт: Регулируем ъгъл на оптимизация, функция на въртене с 90/360 °

Размери: В 44 х Ш 44 х Д 66 см

тегло: 9,5 кг

Made in Germany

Бритакс Рьомер Дуалфикс Ай Сенз

Подобни продукти