Видео
Промо

Може да се съхранява в багажното отделение над седалката в самолет, автобус и т.н. Лекият и практичен иновативен модел на количката тежи едва 6,2кг.

Безплатна доставка
62953 лв64900 лв
или
В цената има включен данък на стойност 10492 лв.
Изпрати запитване
Добави в любими
Комплектът включва:

Лека алуминиева рама

Голяма дръжка за пренасяне на количката

5-точков колан за безопасност

Регулируем ,слънцезащитен сенник 50+ фактор

Дъждобран

Всички използвани материи са с висок стандарт и защитно покритие.

Предимства на Jet:

Подходяща както за новородено така и за прохождащо дете (до 15кг);

Регулируемата седалка предлага възможност за повдигане на гръбчето, както и за напълно легнало положение с помощта на затягащ колан.

Компактното сгъване на рамата при пътуване до размери 18 x 30 x 55 (като малък куфар)

Може да се съхранява в багажното отделение над седалката в самолет,автобус и т.н. Лекият и практичен иновативен модел на количката тежи едва 6,2кг.

Има нов ергономичен дизайн на седалката, по-широки предни колела и подобрено окачване за максимален комфорт на Вас и Вашето бебче.

Допълнителни екстри:

Осигурете си максимален комфорт при пътуване с помощта на столчетата за кола и адаптерите Dream и Simplicity. (продават се отделно).

Може да добавите също и покривало за крака: Jet Pod е мекo, подплатенo покривало за крачета, което обгръща приятно бебето Ви.Изключително леки и комфортни, ватираните тъкани са водоустойчиви, като същевременно осигуряват топлина и удобство на вашето мъниче. Jet Pod се прикрепва лесно и сигурно към вашата количка Jet, която за удобство може да се сгъне, без да отстранявате Jet Pod.